ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι & φίλες.aof

Κάποιες φορές, δυστυχώς, η ανοχή & η σκόπιμη μη κλιμάκωση της έντασης  απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους  (δυστυχώς) συμπορευτήκαμε στο παρελθόν, εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή και ενοχή!!

Θελήσαμε να μην ρίξουμε λάδι στη φωτιά σε μια προσωπική αντιπαλότητα μεταξύ μελών της παράταξής μας (νυν και πρώην) και γι αυτό δεν μιλήσαμε τόσο καιρό ανοιχτά.

Ελπίζαμε, μέχρι την τελευταία στιγμή, ότι θα πρυτάνευε  η λογική και κάποια στιγμή όλα θα ηρεμούσαν.

Δυστυχώς η πλευρά του πρώην μέλους της παράταξής μας κ. Νικέλλη, προτίμησε την κορύφωση των εντάσεων και επιθέσεων.

Προσπαθώντας να παρουσιάσει ως συνδικαλιστική αντιπαράθεση, μια καθαρά προσωπική του κόντρα με κάποιους εξ’ημών, εξαπέλυσε μέσα σε διάστημα 4-5 μηνών μια άνευ προηγουμένου προσωπική αλλά και γενική επίθεση εναντίον μελών της παράταξής μας (και πρώην δικής του) αλλά και γενικεύοντας εναντίον όλων μας.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε την εκστρατεία του, εναντίον μας, σε ομάδες οδοντιάτρων στο διαδίκτυο, με εκφράσεις  άκρως δυσφημιστικές και συκοφαντικές και με  εκφορά λόγου που απέχει πολύ από συναδελφικότητα και δεοντολογία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπαινίχθηκε παράνομες συμπεριφορές εκ μέρους μας  χωρίς να τις κατονομάζει, γνωρίζοντας ότι θα βρισκόταν άμεσα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Και αυτό διότι εν γνώσει του έγραφε ψέματα σε μια λογική ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ   «Πες πες κάτι θα μείνει».     Υπήρξαν αρκετές τέτοιες «κρυφές» δημοσιεύσεις (φωτογραφικές) που μάθαμε, ότι μετά φρόντιζε να μας κατονομάζει σε κατ’ιδίαν συζητήσεις του.  Δημιουργούσε έτσι σιγά σιγά μια απαξία εναντίον μας τόσο ως ανθρώπους , όσο και ως επαγγελματίες αλλά και συνδικαλιστές.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε με διαφόρους τρόπους να κατευνάσουμε τα πνεύματα όσων επιθυμούσαν την άμεση δίωξή του νομικά, για όλα όσα μας κατηγορούσε, σε μια λογική ότι δεν είναι καλό γενικότερα, συνάδελφοι, οι οποίοι υπήρξαν μάλιστα και πρώην συνέταιροι, να σύρονται σε δικαστικές διαμάχες.

Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που γνωρίζουν ότι επιδείξαμε «Ιώβειο υπομονή» ώστε να μην προχωρήσουμε περαιτέρω.

aofΔυστυχώς κάθε φορά που έκανε μια επίθεση και εμείς σιωπούσαμε για τους παραπάνω λόγους (και γνωρίζοντας το πιθανό συνδικαλιστικό, προσωπικό και επαγγελματικό κόστος, που οι επιθέσεις του θα δημιουργούσαν στους μη γνώστες συναδέλφους) εισπράταμε μια συμπεριφορά αλαζονείας, που μεταφραζόταν από τον κύριο Νικέλλη ως αδυναμία  μας να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας .

Μετά τις τελευταίες καλοκαιρινές επιθέσεις του εναντίον μελών της παράταξής μας, αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μας με όποιο πρόσφορο τρόπο.

Έτσι πλέον οι άμεσα θιγόμενοι από εκείνον, στραφήκαμε εναντίον  του χρησιμοποιώντας τη νομική οδό. Από εδώ και πέρα τον παραδίδουμε στην κρίση της δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα  προχωρούμε σε ενημέρωση των συναδέλφων.

Ανεξάρτητη Οδοντιατρική Φωνή