Το ΔΣ της ΕΟΟ αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση να επιβεβαιώσει (με ομόφωνη απόφαση) την δια περιφοράς απόφαση για αναβολή της εκλογοαπολογιστικής ΓΣ και των εκλογών της ΕΟΟ που είχαν οριστεί στις 16 & 17/5/2015.

Επίσης αποφάσισε κατά πλειοψηφία την μετάθεση των διαδικασιών στις 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 (εκλογοαπολογιστική ΓΣ) και τις 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 (εκλογές για ΔΣ, Εξελεγκτική επιτροπή και ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΟΟ).

Η ΓΣ θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Titania και οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία της ΕΟΟ.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Για τα μέλη της ΓΣ της ΕΟΟ που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, η ΕΟΟ θα αναλάβει να καλύψει τις όποιες διαφορές θα προκύψουν ως penalty από την εκ νέου κράτηση των αεροπορικών για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ενημερωτικά, απο την αλληλογραφία της ΕΟΟ προέκυψε πως μόλις 5 μέλη της ΓΣ έχουν κάνει ήδη προκράτηση. Εντούτοις, όσοι επιπλέον προκύψει πως έχουν κάνει προκράτηση θα αποζημιωθούν για τις διαφορές που θα προκύψουν βάσει επίσημων παραστατικών.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Για τις ημέρες Παρασκευή 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και Σάββατο 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 η ΕΟΟ έχει εξασφαλίσει 80 δωμάτια σε ειδική τιμή στο ξενοδοχείο Titania που θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική ΓΣ. Η κράτηση του δωματίου θα γίνεται από τα ίδια τα μέλη της ΓΣ με τηλεφωνική επικοινωνία απευθείας με το ξενοδοχείο. Όσοι έχουν πληρώσει για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο για το διάστημα 16 & 17/5/2015 και δεν μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματα τους θα αποζημιωθούν. Αν η κράτηση έχει γίνει στο Titania, θα υπάρξει συνεννόηση εντός των ημερών με το ξενοδοχείο να αλλάξουν τις ημερομηνίες χωρίς επιβάρυνση. αν αυτό δεν γίνει εφικτό, η ΕΟΟ ομοίως θα αποζημιώσει τους συναδέλφους.

Το ΔΣ της ΕΟΟ αποφάσισε πως σε κάθε περίπτωση κανένα μέλος της ΕΟΟ δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά λόγω της μετάθεσης των διαδικασιών από το Μάιο στον Ιούνιο.

Για τη επίσημη ενημέρωση των μελών της ΓΣ θα υπάρξει σχετική επίσημη ηλεκτρονική αλληλογραφία από την ΕΟΟ.